Anmeldelse: Real Madrid hættetrøje 11-12

Af MM Sport Real Madrid ambassadør Thor Gottschalk Rasmussen

 

Det seneste produkt jeg har fået fornøjelsen af at anmelde, er en mørkeblå Real Madrid sweatshirt, der naturligvis er leveret af Real Madrid trofaste producent Adidas.

Først vil jeg lægge ud med en deskriptiv analyse for at klarlægge trøjens design og detaljer.

Sweatshirten har en dyb kongeblå grundfarve, der kendes fra det allerførste Real Madrid logo i deres historie, hvilket jeg vil komme mere ind på lidt senere. Midt på maven har trøjen to lommer. Over lommerne er der påtrykt med mørke bogstaver: REAL MADRID CLUB DE FUTBOL. Til venstre på brystet er der med hvidt syet årstallet for grundlæggelsen af Real Madrid, nemlig 1902. Lukningen af trøjen er en lynlås i metal, der giver muligheden for at få lidt luft, som faktisk er en ganske god funktion. Trøjen har også en hætte der er blå med hvide syninger. På venstre ærme er der endnu en reference til grundlæggelsen af klubben, hvor man har trykt det første Real Madrid logo i deres historie. Dengang var logoet som man ser det på sweatshirten trykt på den hvide trøje. Som man kan se står der blot MCF, der står for ”Madrid Club de Futbol”. Dette var inden man i 1920 blev kronet af kongen og altså blev til Real (royal) Madrid.  

 

Real Madrid hætte trøje 11-12

 

 

Nu har jeg efterhånden brugt trøjen i et par uger, i flere forskellige sammenhænge. Den er rigtig god til at holde varmen i og den er virkelig behagelig at have på. Noget af det jeg specielt godt kan lide ved trøjens pasform er, at den er ikke for stor eller tung, som sweatshirts i dårlig kvalitet nemt kan blive. Trøjen er lavet af 80 % bomuld og 20 % polyester og man skal naturligvis ikke opfatte den som en træningstrøje, men når det så er sagt, så synes jeg den har en glimrende udluftning også især pga. lynlåsen.

Jeg kunne godt have tænkt mig, at de mørkeblå bogstaver man har skrevet Real Madrid Club de futbol med, var lavet i en lidt lysere farve, da det er svært at se, hvad der egentlig står. Jeg synes det er lidt en skam at man skal kigge så nøje efter, for at bemærke at det er en Real Madrid trøje. Derimod kunne man have lavet bogstaverne i den hvide farve, som man har brugt i resten af trøjens detaljer.

På en skala fra 1-10 vil jeg give den 7. Det får den fordi at kvaliteten simpelthen er i top og den er virkelig god i pasformen. Med hensyn til prisen, så er 550 kr. også umiddelbart meget, men man må også tænke på, at man får et virkelig godt stykke tøj og da trøjen også er meget diskret i farven, så er den meget anvendelig til hverdagsbrug. Det er i hvert fald et godt stykke varmt merchandise, nu hvor vinteren står for døren. Især hvis man synes, at de tynde spilletrøjer er blevet lidt for kølige at gå rundt og vise frem. 

 

 

Leave a Reply