Anmeldelse af Real Madrid halstørklæde og Real Madrid beanie hue.
Skrevet af Thor Gottschalk Rasmussen

 

Jeg har modtaget et Real Madrid halstørklæde og en Real Madrid beanie hue til anmeldelse og vi lægger ud med halstørklædet.

Halstørklædet er i dette tilfælde ikke produceret af Real Madrids officielle leverandør Adidas, men derimod en udefrakommende producent. Halstørklædet har en sort grundfarve og byder på et ret interessant farvevalg. På den ene side står der med store hvide bogstaver med lysegrøn kant: Real Madrid. På begge sider af teksten er der et Real Madrid logo, hvor der ved siden af dette lodret står med lysegrønne bogstaver også står: Real Madrid. De to Real Madrid logoer og grundteksten er adskilt af to grønne streger, som man kan se på billedet.

På bagsiden af halstørklædet står der med store grønne bogstaver: Real Madrid. Udover teksten er det spanske flag repræsenteret langs kanten.

 

Real Madrid halstørklæde i sort og grøn plus spansk flag

 

 

Jeg må sige at jeg ejer en del Real Madrid halstørklæder, men jeg har ikke et eneste hvori farven grøn indgår. Det kan have noget at gøre med, at det ikke er en farve man normalt forbinder med Real Madrid, men faktisk har der været lidt grønt i f.eks. sidste sæsons udebanetrøje, hvor man havde lavet en lysgrøn kant på trøjen. Men jeg må sige, at jeg ikke er helt vild med farvesammensætningen her i halstørklædet. Man har hvid, grøn, gul, rød, på en sort grundfarve. Det er for mange farver efter min mening og man gør klogt i at begrænse sig i farvevalget synes jeg, da det oftest kan komme til at se lidt forvirrende ud. Som et plus synes jeg dog at den meget oplysende grønne farve passer godt sammen med sort, men jeg forstår ikke hvorfor man laver hvid/grøn skrift på den ene side i stedet for bare at bruge den grønne skrift på begge sider. Jeg synes dog helt klart, at det er et forfriskende bud på et nyt halstørklæde, der ikke ligner dem Adidas producerer, som tit er hvide/sorte. Jeg synes at halstørklæder er et super godt stykke merchandise, fordi det er meget anvendeligt, men også fordi der er mulighed for at indsætte nogle ting, der ikke blev plads til på spilletrøjerne. F.eks. så er der blevet plads til det spanske flag, som jo er noget man i Madrid holder meget af at vise. Nok lige så meget som Barcelona ynder at have de catalanske farver (gule/røde striber) rundt omkring på deres merchandise. Men jeg synes det er noget af det der skal tilbage ind i både spilletrøjerne (f.eks. som i 08/09 sæsonen) og halstørklæder.

 

Konklusionen er:

De ligner ikke andre Real Madrid halstørklæder.

Designet skulle have været lidt mere enkelt.

 

Det andet produkt i denne anmeldelse er en Real Madrid beanie hue, der er produceret af Adidas. Huen er hvid med tre striber og en guldkant i bunden. I midten har man et lille Real Madrid logo. Stoffet er 100 % akryl.  Mit umiddelbare indtryk er, at det ikke er en specielt stor hue, men da det er en beanie er det vel nok også meningen, at den har mere en pyntefunktion i forhold til en stor bomuldshue. Da huen netop er lavet i 100 % akryl, er den noget lettere end en bomuldshue. Det gør den meget velegnet som efterårshue, hvor det endnu ikke er blevet hård frost endnu. Stoffet er meget elastisk, så man kan godt trække den ned over ørerne, og selvom jeg måske ikke ville bruge den som vinterhue, så er der fin varme i den.

 

Real Madrid beanie hue 11-12

 

 

Der ligner en hue som den Interambassadøren har anmeldt mere en vinterhue. Men hvis man er tilhænger af beanie huer, så er dette produkt bestemt anbefalingsværdigt, da den kun koster 120 kr. Som det tidligere er blevet diskuteret, så kan man godt regne med at et brand som Adidas og Real Madrid tager sig godt betalt, men i dette tilfælde er det virkelig en kanon pris for et flot produkt, synes jeg.  

 

  

 

 

Leave a Reply