Real Madrid Champions League udebane trøje 2010/11

 

Real Madrid har til hver sæson 5 forskellige trøjer.

Der kommer 3 trøjer til den spanske La Liga:

En hvid hjemme trøje

En sort eller mørkeblå ude trøje

En farvet 3. trøje f.eks. blå – grå eller lilla.

Desuden kommer hjemmebane trøjen i en Champions League version hvor ærmemærkerne er forskellige fra La Liga trøjen.

3. trøjen kommer ligeledes i en Champions League udebane trøje version hvor ærmemærkerne er de 2 klassiske Champions League mærker: The Star Ball + the 9 Trophy winners badge.

Real Madrid Champions League ude trøje 2010/11

Gå til produktsiden med Real Madrid Champions League ude trøje for sæsonen 2010/11

Star Ball logoet er UEFA’s logo for Champions League turneringen der blev introduceret i sæsonen 1992/93. Logoet kendes også fra den officielle Champions League kampbold “Star Ball” der bruges til alle Champions League kampe fra gruppefasen og frem.

Logoet på venstre ærme (højre ærme set forfra) er et særligt UEFA hæders mærke som på bæres af klubber der lever op til et ud af to kriterier:

Man har vundet 3 Champions League (eller Europa Cup for Mesterholdene) i træk.

Eller

Man har vundet i alt mindst 4 Champions League trofæer.

Real Madrid har vundet 5 i træk og 9 i alt og opfylder dermed begge kriterier for at kunne bære dette særlige hæders badge.

Derudover kan man bemærke at trøjen er lilla som i Kastiliens våbenskjold. adidas har valgt en hvid kontrastfarve til at fremhæve adidas logoet  “3 stripes” på brystet og de 3 striper der løber på skuldrene. Der er et Real Madrid klublogo til venstre bryst. Nederst er der adidas hologram til højre side der viser trøjens autenticitet og et clima cool logo til højre side der markerer, at materialet benyttet er Clima Cool polyester. Clima Cool adskiller sig fra almindelig polyester derved at det er lavet til at transportere sved væk fra huden og holde atleten tør under sportsudøvelse.

Klik her for at Købe Real Madrid CL ude trøje 2010/11

 

 

 

Leave a Reply