Anmeldelse: Reusch målmandshandsker (til store børn)

Af MM Sport bold og handske ambassadør Erik & Simon Steffensen  

 

Mærke: Reusch

Navn: Keon SG Elite Julio Cesar
Varenummer:
31708070515

Pris: 500,00 DKK inkl. moms


Reusch målmandshandsker Elite


 

Beskrivelse:

Reusch-handsken er en meget solid handske, der er fremstillet med kraftig latex-materiale på både inderside og overside. Latex-materialet på indersiden virker meget klæbende, hvilket giver handsken et godt greb om bolden. Gøres materialet vådt, forbedres grebet yderligere, men synes også at slide meget på materialet og formindske holdbarheden.

 

Latex-materialet på ydersiden af handsken er kraftig og visse steder pålagt dobbelt, hvilket alt i alt giver handsken en god fingerstøtte og en god håndbeskyttelse. Beskyttelsen er fremstillet forstandigt, så bevægeligheden i fingerleddene er opretholdt. Dog er beskyttelsen på ingen måde på højde med den beskyttende effekt, der er at finde ved handsker med fingerknæk-beskyttelse, men handsken gør alligevel en ret betydende forskel, der efterlader målmanden med en ret god fornemmelse af usårlighed og sikre hænder.

 

Handskens syninger virker holdbare og ikke mindst elastikbåndet og velcrobåndet omkring håndleddet virker solidt. På siden af fingrene er der indsyet et åndbart materiale, som skal ventilere fingrene ved under brug. Til trods herfor bliver handsken alligevel lidt lukket, hvormed den er ret varm ved brug.          

Handskens pasform er ok, men lillefingeren synes fremstillet med en lille indadvendt drejning, der kan virke irriterende, specielt i starten.

 

Generelt virker handsken som et godt køb til pengene. Handsken taber lidt på sin tæthed og indersidens holdbarhed, men vinder så rigtig meget på et rigtig godt greb om bolden og på en kraftigt og beskyttende opbygning. Handsken er desuden flot designet og fremstillet i stærke farver, hvilket gir den det rette blikfang – især for opmærksomme børneøjne.

 

Absolut et godt køb for pengene. Også for den lidt kræsne målmand.

Leave a Reply