Anmeldelse: Sevilla FC hjemme trøje 2011/12

Af MM Sport Joker Ambassadør Henrik Brøndum Thygesen

 

 

Efter sidste sæsons 5. plads er Sevilla i fuldt gang med forberedelserne til denne sæson. Klubben er via 5. pladsen med i kvalifikationen til Europa League. Det er vigtigt for den traditionsrige klub at komme i Europa League, både for at gå efter at vinde titlen, som de også gjorde det i 2006 og 2007. Det er også vigtigt for klubben at tjene så mange penge som overhovedet muligt, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at forbedre slutplaceringen fra sidste sæson.

Netop pengene er grunden til at der på denne, nye flotte Sevilla trøje, er kommet en ny tøj sponsor. Det er det kinesiske sportsfirma Li-Ning der bliver sponsor for endnu en spansk klub. Efter er årrække har klubben valgt Li-Ning frem for det spanske mærke Joma. Li-Ning satser meget på at komme ind på det europæiske marked og med aftale med Sevilla, er de nu kommet et godt stykke.

Når man umiddelbart ser trøjen ser den måske en anelse kedelig ud og minder lidt for meget om noget Sevilla fans tidligere har set. Men når man får trøjen i hænderne, ændres den opfattelse sig med det samme. Det er en helt masse detaljer på trøjen, præcis det som alle os fodbold elskere kan lide.

Sevilla FC hjemme trøje 2011-12

 

Trøjen set forfra er meget klassisk Sevilla. Den er helt hvid, naturligvis med klubbens logo på venstre bryst og Li-Ning på højre. Trøjen far den røde Sevilla kan ved halsen og ærmerne. I vestre side, lige ved hoften kommer en af de lækre detaljer. Det er Sevilla logoet som er lavet som en del af trøjen, det er ikke farvet og derfor en super lækker detalje. I højre side er der et tilsvarende Li-Ning logo.

 

Sevilla FC hjemme trøje 11-12 bagsiden

 

Inde i trøjen er der endnu flere detaljer. I bunden af trøjen er der igen den røde Sevilla kant hvorpå der er teksten, Producto Oficial Sevilla FC. Hvis vi får op til nakken, stadig inde i trøjen er der endnu en tekst, “Disfruta con nosotros: Somos de todos”, oversat til danske betyder, det: ”slut dig til os: Vi er alle”.

På højre ærme er der naturligvis LFP logoet som er på alle spanke trøjer. Trøjen bagpå er fyldt med lufthuller, som går op under armene, hvilket gør at trøjen er meget luftig at have på. Nederst på trøjens ryk er der endnu engang Li-Ning logoet.

NB! Vær opmærksom på at Sevilla trøjerne 11/12 er små i størrelserne!

 

Denne Li Ning trøje er både kort i længden og i bredden. Den sidder ikke spcielt godt over skuldrene på mig i en L. Selvom jeg normalt bruger L er jeg sikkert på, at denne trøje ville passe mig perfekt i en XL. (uden at vide det da jeg ikke har prøvet en XL). Men ud fra hvordan den er i large, vil jeg klart anbefale kunderne at tage et nummer større end normalt.

 

Li-Ning har virkelig lavet en super lækker trøje som er et absolute must have for alle Sevilla fans og fodbold elskere generalt.

 

Leave a Reply