Spanien målmandstrøje EM 2012 – hjemmebane version

Den spanske hjemmebane trøje til EM 2012 blev præsenteret i efteråret 2011. Mest fokus var der naturligvis på den røde hjemmebane trøje men kollektionen omfatter naturligvis også en målmandstrøje. Til EM slutrunden i Polen og Ukraine er dette målmands hjemmebane sæt en helt gul affære dog med sort kontrast farve.

Klart førstevalg til posten i Spanien’s mål er Real Madrid målmanden Iker Casillas. Eftersom han også har personlig sponsorkontrakt med adidas Group ja så var der ingen tvivl om hvem der skulle bruges som reklamesøjle til præsentation af trøjen.

 

Spanien holdbillede ny EM 2012 spilletrøje og målmandstrøje

 

Trykket hvoraf man kun ser front nummer på billederne her er gult på forsiden og sort på bagsiden.

 

Iker Casillas i omklædningsrummet iført det gule målmandssæt

 

 Striperne på ærmerne af trøjen , samt ned langs siden af shorts og øverst på strømperne er sorte.

Da adidas er leverandør af spilletøjet til Spanien ja så er det ikke overraskende 3-stripes bruges hyppigt og med kontrast farver.

 

Spanien præsentation fokus målmandstrøje Iker Casillas

 

 Samtidigt indgår det spanske flag også på shortsene og på strømerne er der 2 røde striper så man således genskaber det spanske flag via dette mønster.

Iker Casillas spillede stadigvæk på tidspunktet hvor billede er taget i Reebok deraf Reebok støvlerne. I januar 2012 gik han imidlertid fra at spille i Reebok og til at spille i adidas og han optræder derfor nu i adidas Predator fodboldstøvler.

 

Interesseret ?

Køb Spaniens målmandstrøje EM 2012 her!

Skal du bruge et målmandssæt i børnestørrelse ?

Klik her for at se Spanien minisæt målmand EM 2012 til børn

 

 

Leave a Reply