Spansk landsholdstrøje EM 2012 Xavi 8

 

Hos FC Barcelona optræder midtbane elegantieren Xavi Hernandes med nummer 6 på ryggen mens holdkollegaen Andres Iniesta bærer nummer 8. På landsholdet er det imidlertid lige omvendt. Xavi har der trøje nummer 8 mens Iniesta optræder med nummer 6. Hvorfor det er sådan er imidlertid et godt spørgsmål ?

Måske var der en etableret stjerne på det spanske landshold der havde nummer 6 da Xavi startede sin landsholdskarriere. . .

Xavi har en personlig kontrakt med adidas og spiller således i adidas predator støvler. Iniesta derimoder Nike mand og spiller i CTR 360. Derfor er Xavi mere interessant for adidas som reklamesøjle for landsholdet.

 

Xavi EM 2012 Spanien hjemmebane trøje med Xavi nummer 8

 

Hvis man kigger på det næste billede hvor Xavi er fotograferet i fuld figur bemærker man også at støvlerne han har på passer til det øvrige sæt – ihvertfald hvis man ser det med adidas briller – nemlig et par adidas Predator fodboldstøvler.

 

Spanien EM 2012 udebane trøje Xavi 8

 

Det spanske flag er nænsomt flettet ind i mønstret på strømperne mens at shortsene er hvide med sort shorts tal.

I Spanien holder FC Barcelona fans primært med de spillere på det spanske landshold der optræder for Barca til dagligt. Derfor vil man se mange trøjer med Iniesta, Xavi, David Villa på gaderne i Barcelona. I Madrid vil det nok hyppigere være Alonso, Ramos og Casillas der bliver båret. Omend det siges at Iniesta er generelt populær over hele Spanien (han er heller ikke fra Katalonien oprindeligt).

For det katalanske landsholds hvor Xavi også optræder spiller han imidlertid med nummer 6 som i FC Barcelona.

 

 Interesseret ?

Køb Spaniens hjemmebane trøje med Xavi 8 her!

Synes du at udebanetrøjen er det helt rigtige ja så er der også mulighed for at få fat på denne med Xavi tryk.

Se Spaniens udebane trøje til EM 2012 med Xavi 8 tryk her!

 

 

 

 

Leave a Reply