Joma overrasker.

 Anmeldelse af: Valencia hjemme trøje 2011/12.

 

Det første jeg tænkte, da jeg blev ambassadør for Valencia CF var; nu kunne jeg endelig komme i besiddelse af den virkelig lækre designlinje fra Kappa, med min ynglings klub. Men sådan skulle det ikke være, til min store overraskelse, kunne jeg læse mig frem til, at det spanske firma Joma, som bl.a. sponsorerer Sevilla, Getafe og mindre klubber i Spanien, nu havde skrevet en stor kontrakt med Valencia for de næste 5 år. Joma har i min bog, igennem en årrække, lavet trøjer med dårlig pasform, den slags trøjer der næsten er bredere end de er høje, og hvis man som mig har en nogenlunde slank figur, er det ikke klædeligt. Man kommer hurtigt til at ligne et nyopslået telt, da trøjen sidder helt forkert på kroppen.

 

Men jeg har nu modtaget Valencia hjemme trøje 2011/12, og jeg må sige, at jeg i den grad blev overrasket. Joma har virkelig oppet sig denne gang. Pasformen har ændret sig gevaldigt, den er stadig ikke slim som Kappa’s trøjer, men den formår at sidde godt, mens man stadig kan ane figuren.

Valencia hjemme trøje 11-12 Joma - ingen sponsor!

 

Farverne er de klassiske Valencia farver, sort og hvid. Den karakteristiske orange, man husker fra Gaizka Medieta’s gyldne dage, er sjovt nok blevet udskiftet med en gylden farve. Nogle vil mene at den gyldne farve, er lige lovligt brugt for tiden, men jeg synes det klæder trøjen, det gør den stilet uden at den virker popsmart.

 

Jeg fik trykt nr. 10 MATA, på bagsiden af trøjen. Trykket er sort, med Valencias logo. Ikke noget særligt, men det får trøjen til at hænge bedre sammen, med en sort ekstra detalje på bagsiden.

Valencia hjemme trøje 11-12 Mata 10

 

Som en lille ekstra ting, har Joma lavet en anderledes og ganske morsom reklamefilm, for den nye trøje. Se den på dette link: Valencia Se Desnuda (Valencia smider tøjet) 

 

Skrevet af:

 

Daniel røde Hansen

Leave a Reply