Anmeldelse af: Vasco Da Gama 2009/10

 -Den brasilianske Gama

 

 Af MM Sport’s Valencia ambassadør D. Hansen

 

 

Club de Regatas Vasco da Gama, normalt kendt som Vasco da Gama eller blot Vasco, er en populær brasiliansk fodboldklub fra Rio de Janeiro i Brasilien, der blev stiftet den 21. august 1898. Vasco er bedst kendt for sit fodboldhold, der nu spiller i den brasilianske Serie A efter at være rykket op fra Serie B i slutningen af 2009/10 sæsonen. De har vundet Serie A fire gange og i 1998 vandt de Copa Libertadores.

 

Klubben lancerede denne hjemmebanetrøje i 2009. Klubbens nye hjemmebanetrøje er overvejende hvid og har en diagonal sort skærf på forsiden af trøjen. Trøjen er lavet af Penalty og har deres logo placeret på den øverste højre del af brystet, mens klubbens våbenskjold er placeret på den modsatte venstre. Trøjens sponsorer har deres logo trykt på tværs midt foran på trøjen.

 

Vasco Da Gama hjemmebane trøje 10-11

 

 

Penalty er et sportsudstyrsselskab som blev etableret i 1970 i den brasilianske by Sao Paulo. Så det er en trøje, der er produceret på holdets ”hjemmebane”. Penalty fremstiller sko, tøj, bolde og sportstilbehør til holdsport som fodbold, volleyball, basketball, håndbold og futsal.

 

Vasco da Gama er væk shirt er ligesom derhjemme shirt med inverterede farver, hvilket betyder, at shirten er primært sort med et hvidt diagonal skærf på forsiden af trøjen. Skjorten er også udstyret med en hvid krave. Klubbens målmand shirt er primært sort med hvide pletter på skuldrene.Alle er udstyret med den Confederação Brasileira de Futebol eller CBF badge på brystet som en anerkendelse af Vasco da Gama i 2011 Copa do Brasil titel. Sættet lanceringen featured et tog (Trem-Bala da Colina) dekoreret i Vasco da Gama farver og logoer, Twin fodbold babes Bia og Branca og flere af holdets første hold spillere.

 

 

 

Leave a Reply