Anmeldelse: Villarreal hjemmebane trøje 2011/12

Af Henrik Brøndum Thygesen MM Sport Joker ambassadør

 

Den nye hjemmebane trøje fra Villareal er, som den foregående trøje, i klubben kendetegn, nemlig den gule farve. El Submarino Amarillo (Den gule ubåd), som klubben også bliver kaldt, lever i den grad op til navnet med deres nye hjemmebane trøje. Trøjen er helt gul, der er ikke andre farver på selve trøjen. Men trøjen er naturligvis beklædt med diverse mærker og klubbens logo, som gør at den går fra at være en små kedelig gul trøje, bliver en lækker gul trøje med et flot farvespil i form af de mange mærker og logoer.

 

Villarreal hjemme trøje 11-12

  

Trøjen er af mærket Xtep. Klubben havde sidste år Puma som tøj sponsor, men har i år sikret sig en aftale med det, i Europa, mindre kendte mærke. Xtep er, lige som Li-Ning, et kinesisk sport mærke som meget gerne vil ind på det europæiske marked og gør det blandt andet ved at sponsere et af de absolutte tophold i Spanien.

Xtep kan i størrelserne sammenlignes med Nike trøjer. Så hvis du bruger L i Nike, vil en L også passe dig med denne Xtep trøje. Trøjen sidder rigtig godt til på kroppen. Den sidder godt på brystet og ned langs siderne. Hen over skuldrene og ned langs armen sidder den rigtig godt. Trøjen er meget behagelig at have på, den sidder en smule tæt til kroppen og det gør at man ikke føler at den hænger. Den sidder alt i alt rigtig godt.

Xtep er helt klart et mærke som har en fremtid på det europæiske marked. Trøjen er perfekt i størrelserne. Den er lækker at have på. Trøjen er af 100 % Polyester.

Ved halsen og ned langs begge sider er der lufthuller som gør trøjen rigtig behagelig at have på. Dejlig luftig og sveden trænger ikke ind i trøjen.

På venstre bryst er klubben logo, som er påsyet på brystet. I højre siden er Xtep logoet som er broderet på trøjen. På højre ærme er det er stort officielt LFP mærke. På venstre ærme er det er stort spansk kanal 9 logo. Alle disse logoer/mærker gør at trøjer bliver rigtig fed. Det er alt i alt en lækker trøje.

På ryggen er der påtrykt klubbens sponsor, Comunitat Valenciana. Der er ingen sponsor på maven og det gør at trøjen sagtens kan bruge i hverdagen som en lækker trøjen.

 

Villarreal hjemme trøje 11-12 ryg

 

Leave a Reply