Anmeldelse af West Ham United trøje 

af MM Sport’s Joker ambassadør HT

 

West ham trøjen 11/12 er en vaske ægte klassisk West Ham hjemmebanetrøje. Trøjen er naturligvis bordeaux på kroppen og sky blå på ærmerne samt ved halsen. Italienske Macron er gået tilbage til rødderne og leveret en helt klassik West Ham hjemmebane trøje.

 

West Ham United hjemme trøje 11-12

 

 

Macron levere en del gode detaljer på trøjen i  form at de gule syninger fra halsen og ned mod ærmet. Der er to super lækre detaljer der skiller sig ud. Ved nakken er kælenavnet for klubben Hammers skrevet med guldskrift med kælenavnet. Som West Ham fan, vil denne detajle være guld værd.

På ryggen er et Macron varetegn, nemlig at levere skjulte detaljer. Klubbens logo er kamufleret ind i trøjen og ved første øjekast er det er det ikke det man lægger mærke til.

Klubbens logo er, som mange andre Macron trøjer, naturligvis broderet. Det samme gør sig gældende for Macrons eget logo. På maven er klubben hoved sponsor SBOBET.COM, det Filippinske betting selskabs logo er en fantastisk reklame når klubben uge efter uge løber på banen foran flere tusindvis af tilskuer.

Størrelsen på Macron kan sammenlignes med Adidas trøjer. Trøjen sidder rigtig godt over skuldrene med gode lange ærmer. Ærmerne går næsten helt ned til albuerne, hvilket er en god detalje. Resten af kroppen sidder trøjen en smugle løst, men ikke så man føler at trøjen er for stor. Den sidder rigtig godt og er dejlig luftig.

Under begge arme er der lavet lufthuller som gør at trøjen bliver endnu mere luftig. Trøjen er meget klassisk engelsk stil i sit look. Den er både super god at have på når der dyrkes sport, men kan i særdeleshed og bruges til hverdag. Trøjen i sig selv er super flot og kunne godt finde om en ralph lauren t-shirt, med et sort logo og noget tekst på maven.

Trøjen er for alle fodbold elskere og ikke mindst for fans af West Ham. Det klassiske look gør at det er must have for klubbens fans. En traditions klub som West Ham er, er det vigtig at der ikke sker for mange forandringer for en hjemmebane trøje, derfor har Macron gjort klogt i at holde sig til det klassiske design.

Jeg synes at Macron har gjort et rigtig godt job med de lækre detaljer der er i trøjen. Jeg er helt vild med Hammers teksten i nakken, samt klubben logo der nærmest er skjult i trøjen på ryggen. Som en fodbold elsker som mig, der er vild med fodboldtrøjer, gør det mig glad at se en trøje som denne. Jeg er ikke fan af West Ham, men jeg synes Macron har gjort et imponeret stykke arbejde med denne trøje!

 

 

 

Leave a Reply